Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Παράτυπη και αντικανονική η διαδικασία κατακύρωσης της προσφοράς για την παραλία των Ποτίμων- Ανάλαβε πλήρως την ευθύνη ο κοινοτάρχης;

Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσια τα επίσημα έγγραφα απο Επαρχιακή Διοίκηση τα οποία υπογράφει η λειτουργός κα. Μαρία Χρυσοχού και αφορούν τις παράτυπες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην τελευταία παράγραφο της επιστολής αυτή έπρεπε να ακυρωθεί γιατί παραβιάζει ουσιώδη όρο της προσφοράς.

Μετά το συγκεκριμένο έγγραφο (Δύο σελίδων) παραθέτουμε και απόσπασμα των πρακτικών του Κοινοτικού Συμβουλίου στο οποίο ο απερχόμενος κοινοτάρχης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη παρά το παράτυπο της διαδικασίας αλλά και τις προειδοποιήσεις που προηγήθησαν.

Πέραν της πιο κάτω εξώφθαλμης παρατυπίας προκύπτει και το ξεκάθαρο ερώτημα πότε ο ίδιος ο κοινοτάρχης προτίθεται να ενημερώσει την ολομέλεια του Κοινοτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό αφού είναι ξεκάθαρο ότι απο τις 6/2/2015 μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει σχεδόν δύο χρόνια.


Πιο κάτω επισυνάπτεται η πλήρης αποδοχή της ευθύνης απο τον κοινοτάρχη Γεώργιο Στυλιανού παρά τη προειδοποίηση ότι υπήρξε λανθασμένη και παράτυπη διαδικασία ότι αυτή πρέπει να ακυρωθεί. 


Πιο κάτω ακολουθεί και η επιστολή του αντιπροέδρου του Κ.Σ. κ. Σάββα Νικολάου με την οποία καλεί το Συμβούλιο να μην προχωρήσει σε οποιεσδήπτε ενέργειες στην παραλία των Ποτίμων και να παγοποιήσει τις διαδικασίες για να αποφευχθούν δικαστικές περιπέτειες για το Κ.Σ.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου